Post by wracdowntomora on Feb 8, 2022 15:19:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Clash Royale дійсно приголомшлива. Я і мій клан часто переходимо від гри в clash of clans і clash royale, але я думаю, що я буду грати в clash royale протягом наступних кількох місяців, тому що це нове оновлення є БЕЗУМНИМ. Мені подобається, що чемпіони дійсно хороші, але не надто переможні. Так тримати Supercell!
Clash Royale Стратегије wpew
Clash Royale रणनीति yxfs
Мені подобається ця гра, тому що в ній насправді немає реклами, і це дійсно весела гра, у яку можна грати з друзями, і ви можете приєднатися до кланів інших людей, або ви можете приєднатися до кланів своїх друзів і битися з ними, і ви можете один на один з ним
Завантажити Clash Royale APK для Samsung Galaxy Note 4
як клещ оф клеем тільки з іншим змістом... класно
Один знайомий тільки пересів на iOS з Android і з ходу попросив підказати кілька ... Найкасовішим додатком для iPhone і iPad стала гра Clash of Clans.
Clash royale ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації. Clash royale - допоможе вам
Ця гра починається добре, але підбір сватів дурний, ніби їм потрібно це виправити. Я був на одній арені 2 тижні, це жахливо, і люди, проти яких я виступаю, завжди мають персонажі вищого рівня, ніж я, це подобається, що це сенсу, що я дурний не рекомендую цю гру. Я просто хотів би, щоб вони не зосереджувалися на грошах і зробили це веселою грою, тоді вона сподобалася б усім, і вони, ймовірно, заробляли б ще більше грошей, так що це жахлива робота в грі
Значну частину розриву в навичках було виправлено, але розрив у рівні лише ускладнює це.У мене є 5-річний значок, але я все ще не можу досягти максимуму (головним чином тому, що вони щойно додали рівень 14), чесно кажучи, не підходить для новачків через сторонні акаунти та створення матчів на основі навичок. Але якщо вам подобаються важкі ігри, які розвиваються разом із вашими навичками, або ви віддаєте перевагу оплаті, це ідеальна гра для вас
Сама тупа гра у світі
Я маю на увазі, що це чудова гра, але коли на 10-му рівні є повністю наповнена колода, це стає неприємно і нудно. Я маю на увазі так, заплатити, щоб виграти ву-хуу. Будь ласка, додайте щось, що може обмежити рівень карти, що дорівнює вежі короля. Потім вони повинні підвищити рівень інших речей, крім цієї 1 колоди. Це було б легко 5 зірок
Дивовижна гра, в яку я грав багато років поспіль, і вони справді чесні з рекламою, вони не схожі на інші мобільні ігри, які постійно штовхають вам рекламу в обличчя, хоча це безперечно платить за перемогу, що руйнує деякі аспекти гри та людей надмірні карти, які використовують гроші, щоб виграти midladder, просто дратує, тому що ви втрачаєте більшу частину часу, що робить гру досить неприємною після 5000 трофеїв або близько того
Гра повний відстій . Не рекомендую
Clash Royale Стратегије wpew
Мені довелося змінити свій огляд через те, наскільки смішними стають люди лише через те, що вони ігнорують гру, я бачив одного хлопця, який сказав, що clash royale має навмисні помилки, щоб ви програли -_-, також так, іноді ваш опонент може мати вищі рівні карт але врешті-решт ви так і будете, тому перестаньте скаржитися і киньте, якщо ви будете скаржитися весь час.
Клас ігра наривица
І так, пишу гневний відгук, тому що гра мене не удовлетворяє. Її система борту сопротивников приводить в ужас самого Трампа. Легендарки стали звичайними картами . Ужасні випробування і також підбор противників у них. Награвши приблизно 3000 тисяч годин, можу сказати, що гру слили((((
Відібіться вже
Жалоба мені вже 3 гравця попалися з картами легендарної арени почуйте, як було раніше грати тепер неможливо нормально, але грати після останього оновлення неможливо
Тупа хуйня без донату ніхуя не зробиш(
3из3 жах
Find your Upcoming Clash Royale chests, best deck to use based on your cards, profile statistics, pro player replays, and more!
Гра за принципом донать Або пахай баланс 0 але задумана прикольна я вже 2 роки граю і моя думка 3 зірок
Мені не дуже зайшла ігра
Сватання з кожним днем стає жахливим. Спочатку суперники мали такі ж рівні карт, як і я, але тепер усі карти, які приносить супротивник, мають 14 рівень, і це не те, що ми маємо однаковий рівень короля. У суперників завжди рівень короля вищий за мене, а в режимі вечірки вони часто на два рівні вище. Загалом гра чудова, але неможливість грати 1 на 1 через жалюгідне сватання дратує.
Моя улюблена гра SuperCell, це не оплата за перемогу, оскільки з часом і з досвідом ви навчитеся бути такими ж хорошими, як гравці максимального рівня, і це насправді просто стратегія колоди, яка всім подобаються різні карти, що є плюсом і сезонним абонементом всього 5 доларів на місяць, тому вони не просто вибирають ваш гаманець, як це роблять більшість ігор, це, чесно кажучи, гарна інвестиція, якщо ви любите Supercell і Clash Royale Tower Defense
Мені подобається гра, але єдина причина, чому я зняв зірки, — це опція «додати друга». Ви повинні або знати цю людину в соціальних мережах або щось подібне, або зробити 2V2, а потім подружитися з нею, а потім запросити... в що я не люблю грати. В інших іграх так само просто, як натиснути «Запросити до клану» безпосередньо після або навіть у матчі, незалежно від типу чи приналежності. Наприклад, у Golf Clash є така функція. Я зміню свій рейтинг, якщо ви дозволите простіший метод запрошення в клан.
Clash Royale 3.2729.1
Дуже крута гра. Рекомендую
Игры Clash of Clans и Clash Royale объединяются в самый ...
部落衝突:皇室戰爭「Clash Royale」 策略 bjm
класна гра
Блок Головоломки: Gem Blast Головоломки acax
Весела гра і все, але чомусь supercell під час матчів просто виключає мене з гри, тому я втрачаю купу матчів, а потім раптом мої трофеї зникають, тому, будь ласка, я прошу вас виправити цю проблему, тому що я не можу отримати пройти цю проблему. Ви також можете зробити так, щоб 1-й скринь війн кланів гарантував вам легендарну карту, тому що замість легендарної карти я отримав легендарну дику карту, яку ви використовуєте для покращення легендарних карт, які можна грати. Добре, supercell, виправте свою гру.
як перенести обліковий запис на другу пошту?
Гавнюки хто не нічого не купує грає. Бізнес і нічого іншого. Засновники дивитися не вдаватися. Засранці.
Clash Royale אסטרטגיה pgf
Кібери грають на 2 арені і вніг є саднік на кабане на 2 арені блять.
Ця гра значно покращилася після того, як вони додали битви 2 на 2, тож ви все ще можете грати, не втрачаючи всіх своїх трофеїв. У цій грі, безумовно, платять за перемогу, але вам не потрібно платити занадто багато. Я завжди купую Pass Royale, він дуже дешевий і дозволяє досить швидко оновлювати свої карти, особливо тому, що він дає змогу отримати кожну нагороду за кожен виклик. Найбільша проблема цієї гри полягає в тому, що вона переповнена тролями. Це не провина Supercell, люди відстойні, але вони, безумовно, нічого не роблять, щоб перешкодити цьому!
А как у вас начинаїться день | Clash Royale:)(: | VK
Дуже класна гра тільки не міг б ви зразу коли новий ігрок зайти в клеш дати йому який подарунок або ящик а так гра топ
Я не можу з чистою совістю дати цій грі хороший огляд, не після останнього оновлення. Вони зробили цю гру надзвичайно P2w зараз (навіть більше, ніж це було раніше), і було підраховано, що знадобиться f2p або мало витрачаючи більше 2 років щоденної гри, щоб досягти нового обмеження рівня. Вони також вирішили зберігати нові підрозділи за межею рівня, просто щоб змусити людей витрачати непомірні суми грошей, щоб нарешті мати новий контент. Розробники вбивають власну гру.
Немає балансу
НАЙКРАЩА КОЛОДА У CLASH ROYALE ЩОБ ВИГРАВАТИ ...
Топ гра подобається рекомендую
Ця гра така весела, доволі сумно, що виграти стало платити, я грав у цю гру і розважався зі старими друзями. Все одно добре просто заплатити за перемогу
Ігровий досвід швидкий, лютий і невблаганний. Незважаючи на деякі незначні збої в грі, коли одиниці ігнорують інших одиниць, ігровий процес хороший. Однак розробники ігнорують контакти користувачів. PvP між користувачами дуже незбалансований. 80% часу я б’юся вище свого рівня і багато програю. Інші, з якими я говорив, теж мають подібні проблеми. Отримання карток для оновлення займає багато часу, але неможливо оновити, немає грошей. Коли я запускав цю гру, розмір файлу гри був 600k. 2,2 гіги зараз. 1 концерт марних анімаційних картинок.