Post by wracdowntomora on Feb 8, 2022 15:31:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator vse ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Recharge Please! Câu đố gbz
To je dobra igra, vendar imam težavo, ki je zelo moteča, ko zaženem igro, se nadaljuje in na koncu pokaže, da je omrežna stopnja združena 100, nato pa se zatakne več ur, to se zgodi le včasih, vendar prosim odpravite težavo in tudi Količina draguljev za nakup jajc je prav tako malo velika, ali lahko skrajšate ta znesek, prosim ...
Odlična igra, odličen koncept, vendar po 10. stopnji ni nič za početi, piše, počakajte na naslednjo posodobitev, ki je res zagrizena!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ماجراجویی vrxi
Upam, da boste v igro dodali način brez povezave. Na splošno je odlična igra, vendar bi bilo bolje, če bi imela to.
Čudovita igra z odprtim svetom, če ste kot dinozavri, potem je ena takšnih. Vendar je izdelava noro nemogoča, za izdelavo opreme potrebujete preveč sredstev (če seveda plačate, vendar ne upajte, da boste morali samo enkrat nakupovati). Imajo veliko hroščev, malo dinozavrov in avatar lika je grozen.
Tej igri bi dal lepo oceno, ker je bila res lepa igra in mi je bila všeč, vendar je težava v tem, da mi je bila tako všeč, da sem pravkar dokončal igro in čakal na posodobitev, zato prosim, da posodobitev čim prej pošljete
Všeč mi je igra, vendar obstaja težava v tem, da družba stane dimante, če želite dobiti nagrado z dimanti, naredite tistega, ki ima največ 200 dimantov, ostalo spodaj naredi otroka ankylosurusa 10 dimantov na največ, prosim, če to storite, vam dam pet zvezdic
Kako to, da sem 20 metrov stran od dinozavra, a ko zamahne z repom, še vedno umrem, to je edina stvar, ki jo moraš popraviti
Odlična grafika, ki malo zaostaja, prosimseeeee daje več draguljev na začetku približno 1000 ali tako thx
To igro sem igral en mesec in brez razloga moje nekajdnevno brušenje ne prihrani in to se mi zgodi veliko časa! PROSIM ODPRAVITE TO TEŽAVO!
Odlična igra, vendar obstaja nekaj hroščev/napakov: 1. Plamenski dih Dominus rexa ne bo napadel, če se premikate na mestu in izgubite vso svojo vzdržljivost 2. Mammothovo metanje ne poškoduje in ne morete napadati sovražnika za vami uporabite ga. (včasih ne bo poškodoval niti z osnovnim napadom) Prosim, popravite to, zelo bom vesel, če to storite. Hvala!
Odpiranje igre traja preveč dlje, ne vem, kaj je narobe z njo, zato ne morem igrati, samo pretiravam z obremenitvijo in časom
Razvijalec je vložil veliko truda, da je ustvaril to mojstrovino igre, grafika je realistična (deluje dobro na moji nizkocenovni napravi brez zaostanka pri srednji grafiki) Umetniški slog dinozavrov je tudi dobro izdelani dobri razvijalci. Boji so res zahtevni in ena stvar je, da je na začetku težko, kasneje pa enostavno. Danes sem igral to igro 2 uri. Ne resno, ta igra je res zabavna, če ste potrpežljivi in pridni igralec, lahko naloge opravite z lahkoto.
Kul!!!...
Naredite tudi način brez povezave
Všeč mi je igra, vendar še vedno potrebuje veliko dela, čeprav mi na primer navedite ceno vrečke za predmete, da boste lahko razprodali dodatne izdelane predmete. Upodabljanje je nekoliko moteče, še posebej, ko se Dinosi zataknejo v drugih strukturiranih predmetih, kot so balvani ali velikosti gora, ali se vrnejo na bazo ali se popolnoma odjavijo iz igre.
Tako tako kul
Ta igra ima velik problem. Dobil sem vse dino, vendar sem izgubil ves napredek. Ne igraj te igre
super je! ark ne deluje. zdaj se ne morem nasititi te čudovite igre!
Torej, pvp zadeva je zelo moteča, ker ko zmagam s svojo ekipo, ne dobim skrinje in ko me ubijejo, bo predvajala animacijo smrti ali pa je ne bi igrala in jaz se samo mrtev sprehajam, zato prosim popravi pvp
Živjo, zakaj ta igra ne deluje? V igri ne gre, prosim popravite
Welcome to Arcadia, humanity's last hope. A primal lost world teeming with dinosaurs battling for survival. AN ONLINE MULTIPLAYER DINOSAUR GAME
hej fantje, obožujem to igro, vendar je ena težava. Ne vem zakaj, toda moj dogodek se je pravkar spremenil iz dogodka triceratops Flower v dogodek mamut ice od včeraj, 1. decembra 2020. Ali obstaja način, da to popravim, prosim, povejte mi. ker mi je dogodek triceratops zelo pomemben in potrebujem podatke (v viru igre), vendar se ne bo prikazal in dobil sem ta mamutski dogodek, zato mi prosim pomagajte pri tej težavi. plssssssssssss
Iskreno povedano, ta igra je dobra, vendar nalaganje res traja dolgo
Igra potrebuje posodobitev
Ta igra je kot najboljša igra na svetu, ki jo morate poskusiti, zelo zabavna je, da vam je všeč dinozaver in lahko greste na kul misije, zelo kul je, zato poskusite to stvar, zelo dobra je
To je zelo zelo dobra igra in ena izmed iger, ki mi je bila najbolj všeč, vendar je edina težava, da je spletna igra, ko se je spremenila v offline, je najboljša igra na svetu.. hvala
Kontrole so slabe, način za več igralcev je rally slab, težko napreduješ brez uporabe pravega denarja in množice hroščev. Ta igra ima potencial, vendar se zdi, da so razvijalci leni. Všeč mi je koncept igre, vendar je preprosto dolgočasno igrati zaradi hroščev in kontrol med vožnjo z dino
ta igra ima zelo nizek proračun in vsakič, ko želim zapustiti, v divjino, igra zamrzne in zapusti nazaj na moje ozadje. Prosim, ne izgubljajte časa s to igro. Prosim, naredite nekaj sprememb. To bi bila zelo lepa igra, če bi prišlo do nekaj sprememb. Hvala, ker ste to prebrali. ❤
Nekoč sem igral to igro z zgodnjim dostopom in imam Evo 3s in sem se odločil, da bom morda prenehal igrati nekaj drugega, potem pa je bilo nekaj mesecev pozneje grozno posodobitev in tudi sprašujem, če lahko dobite trex in spino za lažje
Obtičam se pri ankilozavru ekipe 3. Ur lv 5, ko dobite nalogo, in morate b lv6, da izdelate predmet, ki ga morate premakniti, da ga ujamete. Potrebujete toliko materialov samo za izdelavo 1 in potrebujete 4, da ga ujamete. Brez denarja nikakor ne gre. Odličen koncept igre mi je všeč, žalosten sem, da jo bom moral odstraniti.
Ne morem igrati igre! To je samo črn zaslon.. prosim, popravite to.
To je dobra igra z dinozavri, težava je v tem, da je v igri še nekaj hroščev. Upam, da lahko foxie ventures odpravijo napako in upam, da bomo lahko "dodali prijatelja" in jim dali predmet ali celo dinozavra. Zame je bila to že popolna dino igra, vendar bi lahko bila boljša
Vedno se je zataknilo pri 84-85 odstotkih, ali lahko to odpravite?
Dajte temu 2 zvezdici, ker je toliko hroščev, na primer obstaja napaka, zaradi katere morate ure in ure afkirati za zbiranje podatkov in še veliko več je zabavno, ko ni hrošča, hkrati pa je zbiranje podatkov veliko lažje
Mislim, da je to odlična igra in bi jo vsekakor morali namestiti, če imate radi avanture in dinozavre.
Igra je bila igralna, dokler vas med bitko ne ubije avtomatska napaka igre. Služba za stranke ne obstaja po e-pošti, hrošči v igri, ki jedo plačana sredstva. Dnevi še vedno brez odgovora.
Ta igra mi je bila tako všeč, ker obožujem dinozavre. Toda obstaja napaka, pri kateri morate ukrotiti predmete s kockami. Ker ko sem raziskoval komplet za zdravje, je kocke uporabljal le, ko ga raziskujem, pri ukrotitvi predmetov pa jih je treba izdelati s kockami. Zame je tako drago, ker komaj dobim kocke od svojih dinozavrov. Želim si, da bo to kmalu popravljeno, ker je bilo težje krotiti nove dinozavre.
Ta igra je neverjetna, vendar je ena težava ta, da je vire zelo težko najti in zahteva zelo veliko časa, zato prosim rešite to težavo, potem bom dal 5 zvezdic
Malo mi je všeč, vendar so odstranili mojo drugo najljubšo igro, ne da bi vprašali za dovoljenje in isto se je zgodilo prijateljem, ki so namestili to igro, vsi smo odstranili igro, potem prosim, ne nameščajte
Lepa igra o krotenju in lovu dinov. Toda ta igra ima veliko napak, ki jih je treba rešiti. Igra včasih zamuja, kar se zgodi v mnogih igrah, vendar ima več kot to. Raziskave zahtevajo poseben material, ki se zdi kot modre kocke, ki ni na voljo za zbiranje. Svoj material za kocke sem uporabil za nadgradnjo nečesa po svoji izbiri in zdaj ne vem, kako dokončati nalogo, ki zahteva kocke. zato v bistvu ne morete nadgraditi svoje opreme s svojo izbiro ali pa se zataknete in boste morali porabiti dragulje.
To je odlična igra, grafika bi lahko bila boljša, vendar je znosna. Brez težav razen napake, vedno, ko sem v PvP-ju ali v preživetju, vedno umiram, ker moje sposobnosti ne delujejo in ne bodo delovale, ali lahko to popravite? Mabye, dal bom več zvezdic, ker me moti, da moj močni Dino umira zaradi hrošča.
Dobra grafika in zaenkrat enostavna za nadzor, dam 4 najprej, potem ko nekaj dni igram v situaciji.
Vsekakor mi je všeč ta igra, všeč mi je koncept, ki ga nadzirajo, je odličen, grafika je na mestu, še vedno bi bilo kul dodati več dinov in plavati, ko bi videli, kako lik teče, medtem ko je popolnoma pod vodo, je malo škodi za OCD tudi zbiranje hrane za dinozavri bi bilo super za vegetarijanski sistem za te rastlinojede živali in meso za mesojede živali, ki bi prav tako lahko izbrali, kaj naj začnejo z rastlinojedim ali mesojedcem nizke stopnje, vendar bi odlično igro v celoti priporočal
Zdi se, da ima igra potencial. Prav tako je zvenelo in izgledalo, kot da je zabavno. Ampak... Vsakič, ko grem v to, me igra vrže ven. Mislil sem, da je v redu, ker ni pisalo, da morda ne bo delovalo na moji napravi. Poskusite to popraviti. Igra je odstranjena.
Zatakni se in ne vidim tipkovnic, vidim samo premikanje zaslona, prosim, popravite to in ga ocenite s 5 zvezdicami, ter povečajte vire in olajšajte, hvala. čudovita igra brez oglasov vse najboljše
Hame ne deluje nikoli nisem igral igre ali delal ničesar, kar počne, se naloži, nato se zapre in ponovno odprem in ponovim isto stvar, tako da igra ne deluje, popravite prosim
Ne, samo se želim igrati. Ampak jaz. NE MOGEM POSODOBITI TTT JE TAKO NEUMNO, ALI LAHKO RAZVIVALEC NAREDI TE IGRA, DA ME NAREDI POSODOBITEV ZDAJWWW
Ne maram, da je čas nalaganja zelo dolgčas