Post by wracdowntomora on Feb 8, 2022 15:34:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюки все ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Homescapes - PHONEKY
Це нормальна гра, але мені подобаються головоломки, які показувала реклама, а не те, що насправді відбувається в грі.
Доброго дня. Граю бiльше року 6500 рiвень. Гра подобается. Але при оновленнях зникли бонуси за вхід в гру , зникли головоломки від Остина. Гра втрачає початкову привабливість. Скоріш за все буду видаляти. Останні оновлення роспустило мій союз (СТО).
Вікідає з ігри беру зароблені монети ігра виключається робити щось
Тому я оновив гру пару днів тому, і тепер вона більше не завантажується 😩 Я вклав у неї так багато роботи, і тепер я, чесно кажучи, не турбувався про її оновлення. Він постійно показує, що повільне підключення до Інтернету спричиняє повільне завантаження деяких областей. У мене є тонни МБ і потужна мережа, що змушує мене дивуватися, чому вона продовжує показувати це. У всякому разі, я не відчуваю себе трохи щасливим з приводу цієї нової розробки, тому що я люблю цю гру, і я дуже хочу її повернути!!! Виправте це, якщо можете, будь ласка!
Homescapes ง่ายๆ urg
Взагалі не можу зайти в гру виідразу вибиває!!!!!!!!!!!!
Добре, коли це працює правильно, але ви повинні час від часу трохи платити, щоб регулярно вигравати. Вся гонка за досягнення певного рівня дратує. Участь має бути факультативною
Homescapes ง่ายๆ urg
дуже нравиться гра все так розумно і класно
Нечесна гра схожа на те, що я не можу отримати винагороду, також контролюю її розробником, і тепер, коли я хочу отримати свої винагороди, мій телефон раптово перезавантажується, і не раз.
Не відображає всіх друзів з фейсбуку і деяких друзів не відображає
Граю в цю гру з 2017 року. Не набридає захоплює не має такого дня аби не грала.
Не можу зайти в гру. Пропонується оновити, а оновлення не відбувається - виявляється лише два варіанти: грати або видалити. Я взагалі, у мене вже поза 4000-й рівень, грати швидше: занадто часто випадають дуже складні рівні з критичною обмеженою кількістю ходів, сердечка дууууже вільно відновлюються. робіть щось, бо видалю!
Стало краще. Ми з дружиною граємо вже близько року і помітили, що ви не граєте в гру, яка вам сподобається, як тільки ви перейдете на вищі рівні. Надзвичайно важкі рівні, щоб насолоджуватися чим завгодно. Ігри сьогодні не роблять нічого, крім монетизації покупок ігор. Сподіваюся, що ми зможемо зацікавити нас, тому що наша увага від цієї гри падає. Сподіваюся, що все стане краще, а розробник перестане говорити людям, що рівні прохідні, коли очевидно, що комп’ютер із штучним інтелектом контролює кожен ваш крок.
Розробник чекає, щоб ви щось купили, гра рулетка, а не на логіку чи увагу. Зараз зависла, вимагає оновлення, а оновлення немає. Зреагували, піло оновлення. Але рівні на витримку чи на удачу дісталися. Подумую чи невидалити.
це гра-головоломка Match-3, де основний процес базується на обміні двох суміжних елементів, щоб зробити рядок або колонку щонайменше з трьох
Бесконечная
Замість цікавих головоломок, як в рекламі, сплошні candy crash
Я відчуваю негативні емоції, коли граю в цю гру. Вони користуються людьми і несправедливі. Якщо ви не заплатите гроші, гра не дозволить вам рухатися вперед.
Стало очень мало ходов! Верните так як було!
Весело весело, весело, мені подобається грати, навіть якщо деякі етапи складні, але це приємно. Я оновив цю гру 1-го, але тепер вона виганяє мене щоразу, коли я намагаюся грати, я не можу в неї грати, думаючи видалити її, тому що тепер я не можу насолоджуватися грою в цю гру.
Мені дуже подобається гра. Однак, коли я використовую прискорювач, щоб почати на рівні, він поміщає його в найгірше місце, як на моєму єдиному доступному ході, який міг би дати мені бомбу або ракету. Це сфальсифіковано з цього приводу. Це засмучує, оскільки це трапляється кожного разу. Я відмовляюся платити за таку гру, тому я зараз застряг на цьому рівні так довго, а прискорювачі розміщуються лише на ходах або у недоступних областях, вони видаляються. Сумно
Відмінно
Не можна зайти в гру. Пише оновити, оновлення немає
не можу зайти в гру. Пише, що необхідно завантажити оновлення, а в плеймаркеті ніякого оновлення цієї гри не показує
Реліз мобільної free-to-play гри Homescapes відбувся у 2017 році, яка є спін-оффом Gardenscapes. Розробником ігрового програмного
Чого я не можу скачати гру
Homescapes ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації. Homescapes - допоможе вам
Angry Birds Friends アーケード syt
Не можливо обновити гру
Неможливо приєднатися до команди. Я надіслав кілька електронних листів розробнику цієї програми без відповіді.
А покинули рейтинг найкращих у цьому місяці Monster Strike та Homescapes. ... Гра доступна на платформи iOS та Android лише на китайському
У мене вже 4156 рівень) гра класна!
Гра мені дуже подобалася, але пішли на то складні ріані, як можна пройти дуже важкий рівень з 11 ходами?! Це нереально я його проходжу вже місяць я розділялася в інших гравців була на тому рівні 17-20 ходів, але 11 ну це вже перебор.
😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖
Цікава гра. Але рівні бувають важкими
Гра дуже цікава і дуже зацікавлена, але мене після цього лбнови почали вибивати з гри, будь ласка, щоб щось з тим мені не хочеться видаляти цю гру 😭❤
Ця гра може бути дійсно веселою та складною. Мені подобається мати можливість вибирати різні кольори та дизайни. На жаль, в останніх трьох кімнатах я дуже мало брав участь у декоруванні. Мистецька кімната, кафе та сир/шоколадна кімната майже прикрашені, як хотіла гра. Якщо в наступній кімнаті буде так само, я, ймовірно, видалю гру.